Komentara: 2
Pregleda: 1356

Raspisan konkurs za finasiranje projekata iz oblasti zaštite životne sredine

19.04.2024. u 07:50h
Izvor: Subotica.com
Gradska uprava raspisala je Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata udruženja građana iz oblasti zaštite životne sredine. Rok za predaju konkursne dokumentacije je 13. maj do 14h.
Raspisan konkurs za finasiranje projekata iz oblasti zaštite životne sredine

Ovim konkursom dodeljuju se sredstva udruženjima građana za realizaciju projektnih aktivnosti iz oblasti zaštite životne sredine u ukupnom iznosu od 3,5 miliona dinara, a maksimalni iznos koji će se dodeljivati po udruženju je 150 hiljada dinara.

Sredstva se dodeljuju za finansiranje ili sufinansiranje projektnih aktivnosti udruženja građana iz oblasti unapređenja kvaliteta vazduha, unapređenja sistema upravljanja otpadom, promovisanje prirodnih vrednosti i očuvanja biološke raznovrsnosti Subotice i njene okoline, kao i za jačanje svesti o klimatskim promenama i prilagođavanju na izmenjene klimatske uslove, te za ostale aktivnosti na jačanju svesti iz oblasti zaštite životne sredine (obeležavanje značajnih datuma, organizacija manifestacija i slično).

Celokupan tekst javnog konkursa možete preuzeti na zvaničnoj internet stranici Grada.

 

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 nedelju i 5 dana
Komentara: 2
Pregleda: 1356
Povezane teme

konkurs

Grad Subotica

zaštita životne sredine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.